contacteer mij

Lynn de Graaf

Aanvraagformulier

Als u contact met mij wilt opnemen u mij e-mailen op: fitnesstracker op gmail dot com.

Dit bericht wordt gesponsord door Fitnesstracker. Het is een klein en onafhankelijk bedrijf in de fitness tracker markt. Ze leveren fitnesstrackers voor zowel Android als iPhone en ondersteunen ook verschillende fitnessgerelateerde websites (Fitbits, Apple Watch, Fitbit App). Houd er rekening mee dat alle informatie op deze blog is persoonlijke mening en kan niet de officiële positie van Fitnesstracker vertegenwoordigen. Ik denk dat ik duidelijk moet maken dat Fitnesstracker geen Fitbit is, ze ondersteunen geen Apple Watch. Ik gebruik het alleen als een instrument om mijn eigen vooruitgang te meten. Fitnesstracker is een app die uw stappen, afstand, hartslag en verbrande calorieën met behulp van GPS monitort. Het ondersteunt ook andere trackingsoftware zoals Strava, Strava Connect en Nike RunKeeper. De Fitnesstracker-app bevat de volgende informatie: Stappen en afstand: dit zijn de basisstappen en afstanden die op uw telefoon worden opgenomen.

Ik ben erg druk met andere dingen, dus ik meestal niet antwoorden, maar als je contact met mij op in dit formaat: , zal ik u antwoorden. Als u niet wilt antwoorden, u gewoon vergeten dat ik uw bericht gelezen. De achternaam "De Graaf" is ook de naam van mijn dochter, dus ik hoop dat je het niet erg vindt.

Hallo, ik ben een fitness tracker gebruiker en hebben getest de Fitnesstracker 24 voor meer dan 4 maanden. Ik hou van het apparaat en het is perfect voor mijn gezondheid. Ik heb ook het gevoel dat het een zeer goed alternatief voor een telefoon om uw activiteit te volgen en hebben de informatie beschikbaar voor u wanneer u het nodig hebt. De Fitnesstracker is niet zo goedkoop, maar het is elke cent waard. Ik gebruik ook app en houd van de manier het me helpt in vorm te blijven. Ik heb echt het gevoel dat er veel waar voor je geld met de Fitnesstracker. Maar er zijn ook een aantal dingen die ik zou willen weten.

Onze openingstijden